Vivasan
Vivasan

Технічні питання по роботі форуму

Модератор: Пані Кася

Технічні питання по роботі форуму

Повідомлення Афродита від 25 квітня 2008, 21:46

Якщо знайшли якісь неточності чи помилки в роботі форуму, просимо повідомити нас про них, і обов'язково їх виправимо.
Афродита

Повідомлення: 55

Re: Технічні питання по роботі форуму

Повідомлення Gurman від 13 липня 2008, 21:14

12.07.2008 офіційно стартував цей проект.
Вітаю всіх, хто працював над його створенням та наповненням.
Бажаю успіху проекту вцілому.
Gurman

Повідомлення: 1

Повідомлення Галина від 06 квітня 2009, 10:04

Афродита написав:Якщо знайшли якісь неточності чи помилки в роботі форуму, просимо повідомити нас про них, і обов'язково їх виправимо.

Не можу змінити реєстраційні дані! З"являється повідомлення: невірний формат дати народження. Хоча дату вводила згідно поданого зразка. Допоможіть, будь ласка! Дякую
Галина

Повідомлення: 2

Повідомлення Афродита від 06 квітня 2009, 18:15

Галина написав:Не можу змінити реєстраційні дані! З"являється повідомлення: невірний формат дати народження. Хоча дату вводила згідно поданого зразка. Допоможіть, будь ласка! Дякую

Свої налаштування Ви можете змінити у будь-який момент. Для цього варто скористуватись Панеллю керування. Вибираєте вкладинку Профіль - і змінюєте дату Вашого народження.
Афродита

Повідомлення Галина від 06 квітня 2009, 23:59

Афродита написав:
Галина написав:Не можу змінити реєстраційні дані! З"являється повідомлення: невірний формат дати народження. Хоча дату вводила згідно поданого зразка. Допоможіть, будь ласка! Дякую

Свої налаштування Ви можете змінити у будь-який момент. Для цього варто скористуватись Панеллю керування. Вибираєте вкладинку Профіль - і змінюєте дату Вашого народження.

Так мені не для форуму. Я хочу придбати продукцію через інтернет. Проблема виникає саме при оформленні заявки. На вкладці МОЇ ДАНІ не сприймається запис із датою народження 26/07/1979. Ось цитата:"Дату рождения необходимо вводить в следующем формате: DD/MM/YYYY (пример 25/02/1970)" А може це питання не до Вас? :?
Галина

Повідомлення: 2

Повідомлення Афродита від 08 квітня 2009, 20:36

Тільки-що спробувала те ж саме зі своїм акаунтом - все нормально проходить (спробувала ставити Вашу дату так, як Ви написали на форумі). Може проблема саме з Вашим акаунтом - передам проблему програмісту. Щиро вдячна за допомогу в налагодженні роботи.
Афродита

Зміни в модеруванні

Повідомлення Афродита від 08 липня 2009, 20:39

В зв'язку з повальним збільшенням фактів спамерства, на форумі введено режим попереднього модерування повідомлень. Для спрощення спілкування, створена додаткова група користувачів "Довірені користувачі", на яких не розповсюджується режим предмодерування. Заявку на вступ до цієї групи може подати заявку будь-який користувач, у якого є хоча-б одне промодероване повідомлення.

З повагою, адміністрація сайту.
Афродита

Повернутись в Робота форума

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість